HTML

Bicik-lista

Biciklizni divat. Magassarkúban, maxiruhában, kiskutyával, művirággal, öltönyben. Most már csak a közlekedési szabályokat kéne megtanulni.

Fejcsóválás kulturáltan, naponta.

Friss topikok

  • TH: Nahát, görbe sminktükrön keresztül idetaláltam. Remélem, hogy ez a blog is lesz annyira szórakozta... (2013.08.03. 18:26) E-misszió

Utolsó kommentek

  • TH: Nahát, görbe sminktükrön keresztül idetaláltam. Remélem, hogy ez a blog is lesz annyira szórakozta... (2013.08.03. 18:26) E-misszió
  • Utolsó 20

Mert (szabálytalanul) biciklizni mindenki tud.

2013.07.05. 10:15 HRita

Bio sárvédő

Címkék: bicikli sárvédő versenybicikli esőben tekerés

Esőben tekerés. De nem a diszkréten hulló, finoman koppanó fajtában. Nem. Orbitális nagy monszun.

Versenybiciklis srác szarrá ázva küzd, halad és előz 1,5 méteres sugárban köpve magára és rám a sarat. Aztán észreveszi, hogy a seggétől a nyakáig csíkban egy merő gány, úgyhogy az eddig 45 fokos dőlésszögét derékszögesíti, bal kézzel hátranyúl, tenyerét kifeszíti, és a hátsó kerék fölé teszi.

Ez egyrészt sokat segít a helyzeten, másrészt klasszisokkal biztonságosabbá is teszi a közlekedést.

A sárvédő nem menő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bicik-lista.blog.hu/api/trackback/id/tr285392067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása