HTML

Bicik-lista

Biciklizni divat. Magassarkúban, maxiruhában, kiskutyával, művirággal, öltönyben. Most már csak a közlekedési szabályokat kéne megtanulni.

Fejcsóválás kulturáltan, naponta.

Friss topikok

  • TH: Nahát, görbe sminktükrön keresztül idetaláltam. Remélem, hogy ez a blog is lesz annyira szórakozta... (2013.08.03. 18:26) E-misszió

Utolsó kommentek

  • TH: Nahát, görbe sminktükrön keresztül idetaláltam. Remélem, hogy ez a blog is lesz annyira szórakozta... (2013.08.03. 18:26) E-misszió
  • Utolsó 20

Mert (szabálytalanul) biciklizni mindenki tud.

2013.07.03. 10:02 HRita

Racer

Címkék: előzés versenybicikli sárga mez

A budai rakparton, Árpád híd-Margit híd távra nyilván kell a sárga kerékpáros mez és annak hátsó zsebébe rakott kulacs, valamint átlátszó szopóka, ami nélkül épeszű wannabe wersenybiciklis a reggeli 24 fokos kánikulában nem indul útnak. Amúgy edzéshez lesz, kétszer körbe kell tekerni a Margit-szigetet.

Sietés, jönnek a félversenyes és trekkinges köcsögök is. Nem kéne. Belassítanak.

Felismerés, rákapcsolás, Csepel bringás lányt előző trekkinges férfi megelőzése. Muszáj. Oda kell érni.

Szembejövők majd lehúzódnak. Van kőkorlát, nem esnek le.

És tényleg nem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bicik-lista.blog.hu/api/trackback/id/tr25388930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása