HTML

Bicik-lista

Biciklizni divat. Magassarkúban, maxiruhában, kiskutyával, művirággal, öltönyben. Most már csak a közlekedési szabályokat kéne megtanulni.

Fejcsóválás kulturáltan, naponta.

Friss topikok

  • TH: Nahát, görbe sminktükrön keresztül idetaláltam. Remélem, hogy ez a blog is lesz annyira szórakozta... (2013.08.03. 18:26) E-misszió

Utolsó kommentek

  • TH: Nahát, görbe sminktükrön keresztül idetaláltam. Remélem, hogy ez a blog is lesz annyira szórakozta... (2013.08.03. 18:26) E-misszió
  • Utolsó 20

Mert (szabálytalanul) biciklizni mindenki tud.

2013.07.23. 15:56 HRita

Füllgyull

Kimaradt jó pár nap, ami kizárólag a Balatonra fogható. Biciklizés, vízibiciklizés, fülgyulladás, imbolygás, biciklire föl nem szállás ön- és közveszélyesség esélyessége folytán.

A fülem már nem hasogat, és hál' istennek a 40 fokos kánikula is visszajött, úgyhogy végre tekerés! A BKV meg nyugodtan elmehet még melegebb éghajlatra a 350 forintos jegyével, a négyzetméterenként 10 emberével, a wannabe légkondijával (ha van), ami annyit ér, mint egy kondér babgulyásnak a fújás, de azért az ablakok tökig be voltak zárva, hogy a klíma megfelelően működjön.


Szóval helló aszfalt, helló hülyék. Már hiányoztatok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bicik-lista.blog.hu/api/trackback/id/tr305421662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása